The Fully Bookers: alles wat je over dit bedrijf weten moet

The Fully Bookers: alles wat je over dit bedrijf weten moet

0 Door

Heb je al eens gehoord van The Fully Bookers? Dit is een bedrijf dat heeft toegelegd op het binnenhalen van gasten en omzet voor hotels en restaurants. Mocht je je tot het bedrijf richting, dan krijg je toegang tot een breed netwerk van data, technologieën en kennis om bestaande vasten vast te houden en nieuwe gasten aan te trekken. Je mag rekenen op de allerbeste algoritmes voor het vergroten van je omzet. The Fully Bookers is opgezet door mensen met tal van jaren van ervaring in de horecawereld. Als ervaringsdeskundigen weten zij precies waarover ze spreken: ze kennen de complexiteit en de dynamiek van het werkveld als hun broekzak. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in innovatieve AI technologie en Big data. 

De beste digitale marketingstrategie met The Fully Bookers 

Eén van de belangrijkste manieren om je bedrijf op de kaart te zetten, is aan de hand van profiling. Een sterk en krachtig bedrijfsprofiel kenmerkt zich door een sterke en krachtige persoonlijkheid. De digitale marketingstrategieën zijn specifiek vormgegeven om op de wereld van hotels, cafés en restaurants toegepast te worden. Dit maakte de aanpak extra vooruitstrevend en super effectief. Alles wordt doelgericht ingezet door The Fully Bookers met direct meetbaar resultaat. 

Extra gasten aantrekken 

Wat doet The Fully Bookers nu precies? Simpel: nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten vasthouden. Maar dat niet alleen, er wordt ook ingezet om juist klanten binnen te halen op momenten dat dit het meest gewenst is. Er wordt zowel structureel resultaat geboekt, of juist ad hoc als dit gewenst is. Pieken en dalen worden in de berekening verwerkt, evenals een lage of hoge bezetting. Er bestaat niet zoiets als dé succesformule bij The Fully Bookers. Nee, het is juist zo dat het totaal van vaste en variabele factoren het beste plan van aanpak bepaalt. De horeca werkt nu eenmaal met pieken en dalen en tal van variabelen. 

Het belang van digital strategy 

Digital strategy, of in het gewoon Nederlands “digitale strategie” is het bepalen van een online strategie voor het bereiken van je klantenbestand en de gewenste doelgroep. Op basis van jouw merk (waar staat je merk voor? Wie wil je bereiken?) en je doelstelling wordt een unieke digitale strategie bepaald. Aan de hand van deze strategie zal je omzet vergroot worden. Bij een digitale strategie hoort natuurlijk een visuele identiteit. Op basis van jouw verhaal, jouw boodschap, je ideeën – gecombineerd met de krachtige visie van The Fully Bookers – wordt een digitale ervaring vormgegeven. Hier wordt net zo lang geschaafd tot alles klopt. 

De kracht van klanten bereiken 

Een goed product in huis hebben of een uitstekende dienst kunnen aanbieden, is slechts stap één. Om écht succesvol te zijn als onderneming in de horeca dien je je klanten ook te bereiken. Daarom krijg je bij The Fully Bookers de ruggensteuntjes die nodig zijn op nieuwe, potentiële gasten te bereiken. Ook leer je je te richten tot bestaande gasten op een wijze dat ze terug zullen blijven keren. Er wordt diepgaand onderzoek gedaan naar online interesses, online gedrag, de directe behoefte waaraan jij kunt voldoen. Al deze ingrediënten worden in de blender meegenomen om de ideale ‘mix’ te creëren aan de hand waarvan jij je omzet vergroot.